Rack Hosting

Vi tilbyder leje af hele rack skabe (42U), samt leje af units i et delt rack skab, også kaldet ”n*1U” leje. Således kan du vokse med opgaven ved at starte med et par units. Efterhånden kan du så udvide med flere rack units, eller vælge at flytte i eget rack skab, hvis behovet opstår.

Vi kan også hjælpe hvis du går og overvejer at flytte alt eller dele af jeres IT udstyr ud i en privat ”sky”. Hvis du stadig vil have kontrollen over dit eget udstyr/hardware, men ikke ved hvordan du skal komme i gang, så kan du trykt overlade opgaven til os. Vi er behjælpelige med alt lige fra start til slut hvis I vælger at flytte jeres IT til vores private ”sky”/Datacenter, som befinder sig på dansk grund.

Produktbeskrivelse

n*1U:

Ved leje af n*1U i et delt rackskab, reserveres (i så fald der er plads) et par units over eller under til fremtid brug. Fysisk adgang til udstyr i lejet rackskab kan kun ske som ledsaget adgang inden for Bo Data's normale åbningstider, hvis ikke andet er aftalt. Strøm skal bestilles som enten fælles måler eller egen måler:

  • Fælles måler
    • Kundens udstyr tilsluttes en Bo Data udvalgt strømgruppe, hvorpå andet kunde udstyr også er tilsluttet.
  • Egen måler
    • Kundens udstyr tilsluttes et eller flere cee stik som kunden har bestilt. Der vil ikke blive tilkoblet andet udstyr end kundes eget.

Internet til dette produkt skal bestilles særskilt.

42U Rackskab:

Ved leje af 42U rackskabe medfølger nøgler til hvert rackskab. For 24/7/365 adgang til 42U rackskabe kontaktes Bo Data for køb og udlevering af adgangskort samt koder til datacenteret. Strøm i 42U racks kan kun bestilles som egen måler:

  • Egen måler
    • Kundens udstyr tilsluttes et eller flere cee stik som kunden har bestilt. Der vil ikke blive tilkoblet andet udstyr end kundes eget.

Internet til dette produkt skal bestilles særskilt.

Kontakt Bo Byskov på 9692 1555 for yderligere information.

Vi er vilde med duften i serverrummet
Duften af hardware, lyden af blæsere og den behagelige temperatur i serverrummet nyder de fire fuldtidsansatte hos Bo Data på daglig basis. Alle har erfaring med driften af serverne og softwaren derpå. Udover den generelle viden har hver enkelt ansatte områder med særlig kompetence. Eksempelvis har vi Cisco CCNP og CCIP certificeret personale.